Cirqlar B.V. – Den Haag

Cirqlar B.V. is zustermaatschappij van Bewust in de Bouw B.V., het handelsbedrijf in duurzame bouwmaterialen. Het bedrijf levert sinds 2012 verantwoorde en milieuvriendelijke bouwmaterialen waaronder Resysta. Resysta is een bouwmateriaal gemaakt van biologisch restafval en is toepasbaar als gevelbekleding en terrasdelen, en van meubels tot brugdelen of steigerdelen.

Voorbeelden Cirqlar

Een groeiend aantal architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeentes en aannemers hebben interesse in het product. Om het materiaal marktconform te kunnen blijven leveren gaat Bewust in de Bouw het nu zelf produceren, onder de productnaam Cirqlar.

Om het productieproces te realiseren is financiering nodig voor machines, mallen en werkkapitaal. Het BNG Duurzaamheidsfonds gaat, naast een financiering dat door een crowdfundingscampagne van OnePlanet Crowd bijeen is gebracht, een senior lening verstrekken. Met deze financiering dragen we bij aan de verduurzaming van de bouwsector en funden daarmee de circulaire economie.

Meer over Bewust in de Bouw is hier te vinden

Bewust in de Bouw