Mixed Hockey Club Purmerend: clubhuis renoveren en kleedkamers uitbreiden

Vereniging: Mixed Hockey Club Purmerend
Locatie: Purmerend
Thema: Sport
Vraagt financiering aan voor: renoveren van het clubhuis en uitbreiden van de kleedkamers
Website: www.mhcp.nl

Vereniging

Mixed Hockey Club Purmerend bestaat sinds 1978 en streeft naar een combinatie van prestatiehockey en recreatief hockeyen. Ze zien zichzelf als een gezellige familieclub waar iedereen welkom is. De vereniging investeert in de opleiding en het trainen van eigen spelers, coaches en trainers om zo de openheid, betrokkenheid en passie voor de hockeysport te stimuleren. Op sportpark De Munnik beschikt de vereniging over twee velden en een jeugdveld, die in eigendom zijn van de gemeente Purmerend. De vereniging huurt de velden van de gemeente en is zelf eigenaar van het clubhuis en de kleedkamers.

 

Financiering

Het clubhuis van de hockeyvereniging is toe aan een update, om aan de maatstaven van de huidige tijd te voldoen. De vereniging wil het clubhuis duurzaam renoveren en de kleedkamers uitbreiden. Aan het bestaande clubhuis wordt een stuk gebouwd, wat aanzienlijk meer ruimte creëert. Het BNG Duurzaamheidsfonds verstrekte een lening om de verbouwing te financieren. Met de investering hoopt de vereniging de komende jaren te kunnen groeien in ledental, resultaten en plezier.

 

Bijdrage aan een duurzamere wereld

Het BNG Duurzaamheidsfonds financiert zakelijke projecten die een bijdrage leveren aan een duurzamer Nederland. Daarmee sluiten we naadloos aan op de Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Dit project draagt bij aan meerdere SDG’s: