Alles wat je moet weten over de financiering van circulaire projecten

Van 1 tot 6 februari 2021 is het weer zover: De Week van de Circulaire Economie. Een mooi initiatief dat het Versnellingshuis dit jaar voor de 6e keer organiseert en ook deze editie zijn wij weer van de partij. Dit jaar met een online event waarin je alles leert over de financieringsmogelijkheden van het BNG Duurzaamheidsfonds en de betaalbaarheid van jouw circulaire project.

Van 1 tot 6 februari 2021 is het weer zover: De Week van de Circulaire Economie. Een mooi initiatief dat het Versnellingshuis dit jaar voor de 6e keer organiseert en ook deze editie zijn wij weer van de partij. Dit jaar met een online event waarin je alles leert over de financieringsmogelijkheden van het BNG Duurzaamheidsfonds en de betaalbaarheid van jouw circulaire project. Tijdens deze online workshop gaan vooral graag het gesprek met je aan, waar loop je tegenaan, wat heb je nodig?

De circulaire economie groeit hard en elke dag worden nieuwe circulaire initiatieven ontwikkeld. Goede initiatieven, die vragen om een passende financiering. Ben jij een ondernemer met circulaire dromen, plannen of ambities? Dan kun jij een beroep doen op het BNG Duurzaamheidsfonds om het financiële plaatje rond te krijgen. Of het nu gaat om bouwmateriaal gemaakt van biologisch restafval, hergebruik van in productieproces gebruikt water of een circulaire impuls via bio-vergisters die groen gas produceren uit mest. Wij leveren maatwerk. Voor jou.

 

Na dit online evenement

  • Weet je alles over de financieringsmogelijkheden vanuit het fonds
  • Ben je op de hoogte van de betaalbaarheid van jouw circulaire project
  • Zijn je prangende financieringsvragen beantwoord
  • Staat er een vervolg afspraak gepland voor een gratis persoonlijk adviesgesprek

Ben jij erbij?

Leuk! Meld je vooraf aan via de website van de Week van de Circulaire Economie.

De week van de Circulaire Economie

De week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de zesde keer, met als doel professionals mee te nemen naar een circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond!

Meer weten?

Bekijk onze themapagina Circulair.