Hoi Penningmeester! Chris Baas van TP Bilthoven

Chris Baas, penningmeester van misschien wel het mooiste tennispark van Nederland in de bossen van Bilthoven, is zelf fanatiek tennisser bij TP Bilthoven. Ze hebben net een mooi verduurzamingstraject achter de rug dat ''soepel en professioneel verliep''. De volgende dromen dienen zich al aan. Benieuwd naar de verdere verduurzaming van het park? Je leest het hier.

Naam: Chris Baas

Functie: Penningmeester

Vereniging: Tennisclub Bilthoven

Lid: vanaf 2016

1. Wie ben je?

Mijn naam is Chris Baas en sinds 2019 ben ik penningmeester van TC Bilthoven. Ik ben 47 jaar oud en fanatiek tennisser.

2. Hoe ben je bij het BNG Duurzaamheidsfonds terecht gekomen?

Na gesprekken met mijn contactpersoon bij SWS zijn we bij het BNG Duurzaamheidsfonds uitgekomen.

3. Hoe verliep het financieringsproces?

Het proces bestond uit verschillende stappen: van idee, naar business plan, goedkeuring van de leden, BOSA proces doorlopen, borgstelling krijgen teneinde een lening te mogen ontvangen vanuit het BNG Duurzaamheidsfonds. Het was een erg leerzaam proces dat soepel en professioneel verliep.

4. Waar ben je trots op?

Ik ben trots mijn eerste grotere investeringsproject succesvol te hebben doorlopen. Ik zal trots zijn wanneer de LED-verlichting voor het eerst in gebruik gaat en onze leden met goed licht, een mooie tennis beleving hebben. Ook financieel en qua duurzaamheid zullen we de voordelen gaan zien.

5. Welke plannen voor de toekomst heb je nog?

TC Bilthoven heeft veel potentieel. Het is het mooiste tennispark van Nederland in de bossen van Bilthoven. De jeugd heeft de toekomst en daarom gaan wij investeren in een kidscourt. Daarnaast onderzoeken we verdere modernisering (zonder de authenticiteit te verliezen) en verdere verduurzaming op het park. Kortom, genoeg leuke en zinvolle plannen voor de toekomst!

Lees meer over TP Bilthoven bij initiatieven en over het plaatsen van de LED verlichting op hun website.